ENERGIAA, JOKA EROTTUU

RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Tunne teho, nauti hybridivoimasta ja sano ei kompromisseille – RAV4:n ratissa meno on aina mukavaa, tyylikästä ja turvallista, niin kaupunkiympäristössä kuin haastavammassakin maastossa. Toyotan itselataavan hybriditekniikan ansiosta ajat jopa puolet ajasta sähköllä, ja mikäli haluat ajaa vieläkin enemmän sähköllä, saatavana on myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

ERIKOISHINNOITELTU RAV4 2.5 HYBRID ACTIVE EDITION -MALLI HUIPPUEDUIN

Vaikuttavasti varustellussa, itselataavassa RAV4 Hybrid Active Edition -mallissa kattava varustelu yhdistyy katu-uskottavaan muotoiluun, uusimpaan tekniikkaan sekä lyömättömään tehon ja taloudellisuuden yhdistelmään. Asiakasetusi on jopa 2 200 €.

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Active Edition

42 981,76 € (sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 990 €) 

Toyota Jousto kk-erä esim. 387 €

 

Vakiovarusteina mm.

  • Smart Entry & Start -avaimeton lukitus ja käynnistysjärjestelmä
  • Sähkötoiminen takaluukku
  • Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla
  • Peruutuskamera
  • Lämmitettävä tuulilasi
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet
  • Pysäköintitutkat eteen ja taakse

EROTU JOUKOSTA RAV4 HYBRID STYLE BLACK EDITION -MALLILLA

Näyttävä, kokomusta Hybrid Style Black Edition -erikoismalli on suunniteltu erottumaan joukosta. Kokomusta maalaus tyylikkäillä mustilla yksityiskohdilla luo vaikuttavan kokonaisuuden ja korostaa RAV4:n voimakasta muotoilua. Mustaksi maalattu etusäleikkö, mustat alleajosuojat, musta takalista sekä 19” erikoisvanteet vievät näyttävän ulkoasun uudelle tasolle. Erottuvan erikoismallin kattava varustelu sisältää mm. Toyota Safety Sense -järjestelmän, navigointijärjestelmän Euroopan kartoilla, tummennetut takaikkunat sekä lämmitettävän tuulilasin ja ohjauspyörän. Toyota Touch 2 -mediakeskus mahdollistaa älypuhelimen integroinnin Apple CarPlayn ja Android Auton avulla, ja JBL Premium audio -äänentoistojärjestelmä 9 kaiuttimella takaa matkustamoon ensiluokkaisen äänentoiston.

LADATTAVA RAV4 PLUG-IN HYBRID

Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se on tehokkain koskaan valmistettu RAV4-malli: neliveto, 306 hv teho ja 6,0 s kiihtyvyys ovat aina käytettävissä – latasit autoa tai ei. Täyteen ladattuna uusi RAV4 Plug-in Hybrid yltää luokkansa parhaaseen, jopa 74 km sähköajokantamaan, ja sen päästö- ja kulutuslukemat ovat uskomattoman alhaiset: 22 g/km ja 1,0 l/100 km. 

Tehokkain RAV4 koskaan on myös runsaimmin varusteltu RAV4 koskaan. Toyota RAV4 Plug-in -mallisto rakentuu Active-, Style- ja Premium-varustetasoille. Jo perusvarustelu on erittäin kattava sisältäen mm. täyden Toyota Safety Sense -järjestelmän, 18” kevytmetallivanteet, pysäköintitutkan, LED-ajovalot sekä lämmitettävän ohjauspyörän. Style-varustelu tuo autoon mm. 19” kevytmetallivanteet ja Bi-tone-ulkovärin, jossa katto on aina musta. Malliston huipulla olevan Premium-mallin varustelu sisältää vielä lisäksi esim. Smart Mirror -taustapeilin, tuulilasinäytön (HUD) ja 360 asteen panoraamakamerajärjestelmän.

Toyota Hybridipaketti-tarjous

Tarjoamme nyt useisiin Toyota-malleihin kattavan Hybridipaketin erikoishintaan. Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin - esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 500 €.

Tutustu mallikohtaisiin etuihin »

TOYOTA JOUSTO. PAREMPI TIE UUTEEN AUTOON.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Active Edition: 387 €/kk

 

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Active Edition 42 981,76 €
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 990 €)

Toyota Jousto kk-erä: 387 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (8 596,35 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 20 056 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,57 %. Luoton määrä 34 385,41 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 38 233,32 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot