ENERGIAA, JOKA EROTTUU

RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Tunne teho, nauti hybridivoimasta ja sano ei kompromisseille. RAV4:n ratissa meno on aina mukavaa, tyylikästä ja turvallista, niin kaupunkiympäristössä kuin haastavammassakin maastossa. Tutustu nyt uuteen RAV4 2.5 Hybrid Active Edition -malliin, jossa kattava varustelu yhdistyy katu-uskottavaan muotoiluun ja uusimpaan tekniikkaan.

RAV4 on katumaasturi, joka on suunniteltu ennen kaikkea ajonautintoa silmällä pitäen. Sen tehokas 2,5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa todellista tehoa ilman kompromisseja. Itselataava hybridijärjestelmän ansiosta RAV4:ssä yhdistyvät hiljainen sähköajo sekä voimakas ajokokemus kulutuksen pysyessä kuitenkin maltillisena. Järeän ja luotettavan ulkokuoren alta paljastuu tilava ja hienostunut matkustamo, ja korkealla sijaitseva kuljettajan istuin tarjoaa erinomaisen ajoasennon ja hyvän näkyvyyden 

Laajan ja monipuolisen aktiivisen turvallisuusjärjestelmän ansiosta ajaminen RAV4:llä on entistäkin turvallisempaa. Toyota Safety Sense -järjestelmä onkin vakiona kaikissa uusissa RAV4 -malleissa sisältäen mm. Pre-Collision-järjestelmän pyöräilijän tunnistuksella, jalankulkijan tunnistuksen myös pimeällä, mukautuvan nopeusseurantatoiminnon, älykkään mukautuvan vakionopeussäätimen sekä aktiivisen kaistanseurantatoiminnon.

RAV4 Hybrid Active Edition

Vaikuttavasti varusteltu, itselataava RAV4 Hybrid Active Edition -malli tarjoaa loistavan yhdistelmän tehoa ja taloudellisuutta. Hybrid Edition -mallin etu noin 2 200 €

RAV4 2.5 Hybrid Active Edition 42 159,13 € 
(sis. toimituskulut 600 €)

Toyota Easy Osamaksu kk-erä esim. 370 €

 

VARUSTEINA MUUN MUASSA:

  • Smart Entry & Start -avaimeton lukitus ja käynnistysjärjestelmä
  • Sähkötoiminen takaluukku
  • Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla
  • Peruutuskamera
  • Lämmitettävä tuulilasi
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet
  • Pysäköintitutkat eteen ja taakse

RAV4 PLUG-IN HYBRID

Johtoasemassa. Lataat tai et.

Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se on tehokkain koskaan valmistettu RAV4-malli: neliveto, 306 hv teho ja 6,0 s kiihtyvyys ovat aina käytettävissä – latasit autoa tai ei. Täyteen ladattuna uusi RAV4 Plug-in Hybrid yltää luokkansa parhaaseen, jopa 74 km sähköajokantamaan, ja sen päästö- ja kulutuslukemat ovat uskomattoman alhaiset: 22 g/km ja 1,0 l/100 km. Sähköajokantama sekä kulutus- ja päästöarvot on määritelty WLTP-mittauksen mukaisesti.

TOYOTA EASY - HELPOIN TAPA HANKKIA TOYOTA

Toyota Easy Osamaksu mahdollistaa elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan auton hankinnan joustavalla ja huolettomalla tavalla. Sopimukseen kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja järkevän kuukausierän – ilman huolta arvon alenemisesta. Tutustu Toyota Easy Osamaksun esimerkkilaskelmaan:

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Active Edition: 370 €/kk

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Active Edition 42 159,13 €
(sis. toimituskulut 600 € )

Toyota Easy Osamaksu kk-erä: 370 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (8 431,83 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 20 135 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,58 %. Luoton määrä 33 727,30 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 37 540,24 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot