Yhdistä itsesi ja Toyotasi

Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat. Voit mm. suunnitella matkoja etukäteen vaikkapa kotisohvalta, paikantaa pysäköidyn autosi ja saada muistutuksen siitä, että autosi tarvitsee huoltoa. Uusiimpiin Toyota-malleihin saatavilla oleva hybridiajovalmentaja analysoi ajotapaasi ja kertoo, kuinka ajat entistä taloudellisemmin hybridilläsi. Lisäksi saat mm. reaaliaikaista liikennetietoa, varoituksen lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta ja voit etsiä esim. huoltoasemia tai sopivia pysäköintipaikkoja.

 

PYSY YHTEYKSISSÄ.

MyT-tilin avulla hallitset monipuolisemmin multimediajärjestelmääsi ja saat hyödyllisiä tietoja autostasi MyT-sovelluksen ja My Toyota -portaalin kautta. Voit ottaa MyT-sovelluksen palvelut käyttöösi, kun olet tilannut uuden Toyota-auton, tai jos ajelet jo uudella Toyota-autollasi.

Lataa tästä ohje sovelluksen ja palvelujen käyttöönottoon

Lataa ohje (pdf)

MYT-MOBIILISOVELLUS

PYSY YHTEYDESSÄ AUTOOSI ÄLYPUHELIMESI AVULLA

Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää uuteen Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita. Palvelujen avulla pysyt yhteydessä autoosi ja voit esim. paikantaa pysäköidyn ajoneuvosi tai saada vinkkejä taloudellisempaan ajoon.

Hybridiajovalmentaja

Ole elämäsi paras hybridiautoilija 
Hybridiajovalmentaja auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi. Se antaa tietoa sähköajostasi ja auttaa sinua ajamaan vieläkin enemmän sähköllä. Samalla säästät sekä rahaa että ympäristöä.

Etähallintapalvelut

Saatavilla uuteen RAV4 Plug-In Hybrid -malliin 
Voit tarkastaa jäljellä olevan sähköajokantaman sekä käynnistää, lopettaa tai ajastaa autosi akun latauksen helposti puhelimesi ruutua napauttamalla. Lisäksi voit käynnistää auton lämmityksen tai jäähdytyksen MyT-sovelluksen kautta. Etälämmitys on käytettävissä, mikäli ulkolämpötila on korkeampi kuin -10 astetta ja hybridiakun varaustason ollessa riittävän korkea. Ulkolämpötila vaikuttaa lämmityksen ja jäähdytyksen tehoon.

Lähetä reitti autoon

Helppo tapa suunnitella reittisi 
Suunnittele matkasi helposti ja mukavasti vaikkapa kotisohvalta MyT-sovelluksen avulla. Suunniteltuasi matkasi, voit lähettää kohteen suoraan sovelluksesta autosi navigaatiojärjestelmään.

Ajoneuvon tilausseuranta

Seuraa ajoneuvosi matkaa 
Ajoneuvon tilausseurannasta voit tarkastaa, missä vaiheessa autosi valmistus ja kuljetus on.

Ajohistoria

Tarkastele ajohistoriaasi 
MyT-sovellus tallentaa ajohistoriasi. Ajohistorian kautta voit tarkastella mm. ajomatkojen kestoja sekä ajonopeuksia. Sovelluksen avulla voit myös erotella työajon henkilökohtaisesta ajosta helposti ja nopeasti.

Huoltomuistutus

Ei enää unohdettuja huoltoja 
MyT-sovellus huolehtii siitä, että Toyotasi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa. Sovellus muistuttaa sinua lähestyvästä huollosta reaaliaikaista mittarilukemaa hyödyntäen.

Etsi ajoneuvoni

Mihin parkkeerasin? 
Etsi ajoneuvoni -toiminto hyödyntää Googlen karttapalveluita. Sen avulla löydät pysäköidyn autosi helposti etänä, ja lisäksi voit jakaa auton sijainnin perheellesi ja ystävillesi.

 

Lataa MyT-mobiilisovellus matkapuhelimeesi.

    

Tarkasta, mitkä MyT-palvelut ovat saatavilla autoosi.

  Aygo Yaris RAV4 RAV4
Plug-in
Corolla Camry C-HR Prius Prius
Plug-in
Hilux Land-
Cruiser
Ilmastoinnin ja latauksen
etähallinta
o
Hybridiajovalmentaja o o o o o
Etsi ajoneuvoni o o o o o o o o o o o
Ajohistoria o o o o o o o o o o o
Huoltomuistutus o o o o o o o o o o o
Lähetä reitti autoon o o o o o o o o o o o
Ajoneuvon tilausseuranta o o o o o o o o o o o
Akkuvahti o o o o o
Hätäavustin o o o o o

o = saatavilla,  – = ei saatavilla

Saatavilla olevat palvelut vaihtelevat vuosimallin ja varustelutason mukaan. Varmista saatavuus meiltä.

MYT MULTIMEDIA

HELPPOKÄYTTÖINEN NAVIGOINTI- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ.

MyT Multimedia mahdollistaa suosikkisovelluksiesi käytön osana autoa. Lisäksi saat mm. reaaliaikaista liikennetiedoa, varoituksen lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta ja voit etsiä esim. sopivia pysäköintipaikkoja tai mielenkiintoisia matkakohteita.

Reaaliaikaiset matkatiedot

Reitinlaskenta reaaliaikaisesti 
Pysy ajantasalla siitä, mitä tien päällä tapahtuu. Autosi navigointijärjestelmä ilmoittaa sinulle, mikäli reitilläsi on tapahtunut jotain yllättävää ja ehdottaa sinulle sopivia vaihtoehtoisia reittejä määränpäähäsi.  

Varoitus lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta

Aina oikea ajonopeus 
Ei enää ylinopeutta epähuomiossa. Navigointilaitteesi varoittaa sinua aina, kun olet lähestymässä nopeusvalvontakameraa. Voit myös itse ilmoittaa uusista nopeusvalvontakameroista muulle yhteisölle.

Huoltoasemat

Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa 
Löydä itsellesi sopiva huoltoasema, olipa se sitten määränpäässäsi, missä tahansa matkan varrella tai lähinnä nykyistä sijaintiasi. Voit etsiä huoltoaseman esim. hinnoittelun perusteella tai hakea tietyn huoltoasemaketjun lähintä toimipistettä.

Google Street View -katunäkymäpalvelu

Tiedä, mitä etsit 
Google Street View -katunäkymäpalvelun avulla voit tarkastella määränpäätäsi 360 asteen näkymällä. On helpompi löytää perille, kun tietää, mitä etsii.

Pysäköinti

Löydä sopiva pysäköintipaikka valmiiksi 
Voit etsiä sopivan pysäköintipaikan valmiiksi määränpäästäsi, mistä tahansa reittisi varrelta tai nykyistä sijaintiasi lähimmän pysäköintipaikan. Voit etsiä sopivia pysäköintipaikkoja esim. hinnoittelun tai etäisyyden perusteella, tai hakea jonkin tietyn pysäköintiketjun toimipisteitä.

Sää

Älä anna sään yllättää 
Tarkasta valmiiksi, millainen sää määränpäässäsi vallitsee nyt tai saapumisesi aikaan. Tallenna suosikki matkakohteesi tietääksesi aina, millainen sää siellä on.

Älypuhelinintegraatio

Parempia yhteyksiä. 
Applen CarPlayn avulla voit suoraan hyödyntää puhelimesi toimintoja auton multimedianäytössä. Palvelun saatavuus vaihtelee mallikohtaisesti.

Lähellä olevat mielenkiintoiset kohteet

Löydä mielenkiintoiset pysähtymispaikat 
Navigointilaitteesi avulla löydät helposti lähellä olevat, sinua kiinnostavat kohteet.

Tarkasta, mitkä MyT Multimedia -palvelut ovat saatavilla autoosi.

  Aygo Yaris RAV4 RAV4
Plug-in
Corolla Camry C-HR Prius Prius
Plug-in
Hilux Land-
Cruiser
Reaaliaikaiset
matkatiedot
o o o o o o o o o o
Mielenkiintoinen
matkakohde
o o o o o o o o o o
Huoltoasemat o o o o o o o o o o
Pysäköinti o o o o o o o o o o
Google
katunäkymäpalvelu
o o o o o o o o o o
Sää o o o o o o o o o o
Apple CarPlay /
Android Auto
o/o o/o o/o o/o o/o –/– o/o o/o o/o o/o o/o

o = saatavilla, – = ei saatavilla

Saatavilla olevat palvelut vaihtelevat vuosimallin ja varustelutason mukaan. Varmista saatavuus meiltä.

Lue aiheesta lisää Toyotan kotisivuilta.

Lue lisää